Workshops


Zo heeft SUP (Stand-Up Paddling) bijvoorbeeld een toegevoegde waarde voor gezonde hersenfunctie, omdat je daarbij je senso-motorische systeem enorm uitdaagt door balans te houden en voort te bewegen. In zowel de Neuro Fitness workshop als de workshop over voeding leggen we de relatie naar o.a. SUP waardoor je je tijdens de activiteit veel meer bewust bent van wat het met je doet.

De workshops en activiteiten vormen een integraal geheel waaraan voorbeelden van praktijk situaties uit het dagelijks leven worden gekoppeld, zodat je dat als kennis mee terug naar huis neemt en er je voordeel mee kunt doen. Daarnaast komen de elementen voeding en straling terug in de workshops, waarbij vooral zal worden ingegaan op het onderbelichte onderwerp vetzuren. We leven in een wereld waar de hoeveelheid elektro-magnetische straling met een factor die inmiddels hoger is als 10.000.000x is toegenomen vergeleken met slechts 25 jaar geleden. Ook de invloed daarvan zal worden toegelicht en in verband gebracht met de risico's die we daardoor lopen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid.

Een gezonde mix van serieuze onderwerpen en ontspanning die als samenhangend geheel een unieke ervaring bieden met tal van handvatten voor een fitter en gezonder leven, zodat je elke dag de beste "marvalous" versie van jezelf kunt zijn binnen de hectiek van de hedendaagse maatschappij.

BODY & BRAIN FUNDAMENTALS


Marvalous Health – Body & Brain Fundamentals bestaat uit Neuro Fitness training en een tweetal essentiële, fundamentele supplementen; een hoogwaardige, 100% natuurlijke Arctische olie en een 100% natuurlijke Brain Nutrition formule. Om een optimaal effect te hebben van de Neuro Fitness training en/of eventuele klachten of aandoeningen op een natuurlijke manier het hoofd te bieden, adviseren we altijd te starten met de producten. AHS Natural Arctic Oil – de meest fundamentele bouwsteen – bevat samen met Healthy Brain Nutrition de bouwstenen die we enorm tekort komen in de hedendaagse voeding en nodig hebben voor een optimale bio- en neurochemie. Het aanvullen van de tekorten aan deze essentiële nutriënten zal het effect van elke behandeling en training verhogen, waarbij de neuro fitness training de aanmaak van nieuwe verbindingen en hersencellen triggert.

Marvalous Health – Body & Brain Fundamentals biedt niet alleen uitkomst op het gebied van prestatie verbetering, maar ook bij tal van neurologische en mentale aandoeningen zoals stress, overspannen, burn-out, NAH, ADHD, etc. Het concept staat op zichzelf, maar is complementair aan bestaande interventies die daarmee beter tot zijn recht komen. Daar waar interventies als NLP, Mindfullness en anderen een bijdrage leveren om emoties en gedachten beter te managen en daardoor meer cognitieve ruimte te creëren, worden met Body & Brain Fundamentals het fysieke en mentale vermogen verhoogt waardoor meer veerkracht, weerstand en weerbaarheid ontstaat om letterlijk het hoofd te kunnen bieden aan de snelle, veeleisende hedendaagse samenleving.