WORKSHOPS


Marvalous Retreats biedt in het programma diverse worskhops aan die gericht zijn op het creëren van bewustwording over fysieke en mentale gezondheid, hoe deze wordt beïnvloed door de maatschappij waarin we leven en wat je er zelf aan kunt doen om zo fit en gezond mogelijk oud te worden. De kern hiervan is het Body & Brain Fundamentals concept wat feitelijk de basis vormt waaraan alle andere workshops en activiteiten zijn gekoppeld.

NEURO FITNESS - BREIN TRAINING

Neuro Fitness brein training resulteert in meer hersencapaciteit waardoor informatie sneller kan worden verwerkt en een betere balans ontstaat tussen het bewuste, cognitieve deel van het brein en het onderbewuste. Hierdoor ervaar je minder stress en ben je veerkrachtiger.

VOEDING

De balans in de voeding is tegenwoordig behoorlijk verstoord. De meeste mensen hebben dan ook een enorme disbalans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren, het fundament van de stofwisseling. In deze workshop leer je meer over het onderschatte belang hiervan.

EMF-STRALING

Maakt het nou wel of niet wat uit als je je mobiele telefoon op je nachtkastje laat liggen tijdens je slaap? Het effect van Elektro-Magnetische velden op onze gezondheid is groter dan je zou vermoeden. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd hoe EMF ons zowel fysiek als mentaal beïnvloedt.