ONE DAY PACKAGE - SUP CENTRE FRYSLÂN

Tijdens dit one day retreat nemen neurowetenschapper Marc van Lokven en SUP-expert Elske Wind je mee op ontdekkingsreis naar het vinden van balans. Zo maak je niet alleen kennis met het vinden van lichamelijke balans op een SUP-board, maar leer je ook meer over hoe je in de drukke maatschappij van de hedendaagse dag meer balans in je leven kunt vinden. Even lekker tot rust komen tijdens een leuk en informatief retreat in de prachtige natuur van het Friese Rottevalle!


Workshop Leven in Balans

Wat kun je doen om hersenfit te blijven en op topniveau te presteren? We lopen steeds vaker aan tegen burn-out, stress en vraagstukken van duurzame inzetbaarheid en mentale weerbaarheid. Neurologische aandoeningen komen meer voor als ooit tevoren, terwijl technologische ontwikkelingen steeds sneller gaan en multitasking aan de orde van de dag is. Iedereen lijkt tegenwoordig wel een topsporter te moeten zijn en is misschien wel enigszins slachtoffer van de vooruitgang. Kun jij dit alles bijbenen of voel je je ook snel opgebrand of mentaal vermoeid? Neurowetenschapper Marc van Lokven neemt je in deze workshop op inspirerende wijze mee in de werking van je brein, de interactie met je lichaam en geeft voorbeelden om uit te leggen wat de impact is van de huidige maatschappij op ons fysiek en mentaal welzijn. Je zult bewust worden gemaakt dat alles in het hele lichaam draait om balans en over waar de uitdagingen liggen en verrassende inzichten krijgen over hoe je eenvoudig je risico op chronische ziektes vast kunt stellen en hoe je je gezondheid en vitaliteit in het fundament kunt verbeteren. Dit heeft zowel een preventief effect als ook op het bevorderen van herstel op fysiek en mentaal gebied.

SUP-introductie & -yoga

Suppen is een sport waarbij je werkelijk alle spiergroepen in je lichaam aanspreekt. Doordat je constante bewegingen maakt om voort te kunnen bewegen, werkt suppen ook nog eens zeer ontspannen en meditatief. Zo draagt deze leuke sport niet alleen bij aan een fitter lichaam, maar ook aan een fittere geest. Leer meer over de balans tussen lichaam en geest en waarom suppen zo goed voor je is tijdens een SUP-training in dit prachtige gebied! De training wordt vervolgens afgesloten met een leuke en leerzame les SUP-yoga. Wanneer je al ervaring hebt met yoga verplaats je jouw skills van de mat naar het water: een heerlijke nieuwe ervaring. Heb je nog geen ervaring met yoga? In dat geval wordt het suppen een extra uitdaging! SUP yoga vraagt om extra concentratie en balans. Bovendien geeft het een heerlijk rustgevend gevoel met de wind door je haar en/of kabbelend water op de achtergrond tijdens het uitoefenen van de verschillende yoga-practices.

Workshop Neuro Fitness

Neuro Fitness brein training is gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde en ontwikkelde methodiek afkomstig uit Canada. Een groot aantal mensen heeft de positieve effecten van de training inmiddels ondervonden. In deze interactieve workshop gaat Marc dieper in op hersenfunctie en zal een demo geven van de hersentraining. Je krijgt uitleg over wat hersencapaciteit inhoudt, hoe je dat kunt meten en zelfs vergroten en daarbij meer leren over het belang van perceptueel cognitieve vaardigheden. Bovendien zul je ook merken op welke manieren je brein de werkelijkheid bepaalt en hoe dat zelfs kan verschillen per persoon! Middels een zeer geavanceerde Onderwerpen als “law of attraction” en “bestaat toeval, of valt iets je toe” komen daarbij aan de orde en je krijgt uitleg hoe en waarom dat echt werkt. Een boeiende workshop die films als The Matrix en Limitless dichter bij de werkelijkheid brengt dan wat je zou vermoeden wat mogelijk is.

EXTRA OPTIES


Zelf suppen
Mocht je na de SUP-introductie nog zin hebben om zelfstandig een uurtje te suppen dan kan dat uiteraard! Dit bieden we graag aan voor het speciale tarief van 10 euro.

Dineren
In samenwerking met Paviljoen De Leyen mogen wij u een heerlijk (vis, vlees of vegetarisch) vers hamburger menu aanbieden voor slechts 15 euro (excl. drankjes).

Overnachten
Mocht je graag de avond van tevoren al willen komen, de nacht van zaterdag op zondag gezellig op het terrein door willen brengen of zelfs beide voor een wat langer weekendje in het mooie Fryslân, dan regelen we graag een plekje voor je op onze natuurcamping naast de SUP-school. Mocht je geen tent, caravan of camper hebben dan kunnen we zeker hotels in de directe omgeving aanbevelen of mail naar info@marvalousretreats.com voor meer mogelijkheden. Het Paviljoen De Leyen is op zondag ook geopend.


De gewenste extra opties dienen te worden aangegeven in de opmerkingen bij het boeken!