SPECIAL PACKAGE BARCAROLA

Als gevolg van het toenemende tempo waarin we leven staat niet alleen ons brein, maar ook ons lichaam steeds meer onder druk. We zien en lezen dat steeds meer mensen last hebben van stress en/of een burn-out en daarnaast te kampen hebben met aandoeningen als ADHD, depressie en dementie. Onze mentale en fysieke weerbaarheid en veerkracht zijn daardoor belangrijker geworden dan ooit tevoren. Doordat we naast alle prikkels ook te maken hebben met enkele cruciale veranderingen in onze voeding, is het lichaam steeds minder in staat te reageren op al deze invloeden. Daar komt dan nog bij dat het immuunsysteem ons steeds minder goed kan verdedigen tegen allerlei bedreigingen, zoals onlangs is gebleken met de uitbraak van de Corona pandemie.

Er even lekker tussenuit om te reflecteren en wellicht ook te mediteren is daarom voor veel mensen zeer welkom. Met Marvalous Retreats gaan we daarin nog een stapje verder, omdat we onze gasten niet alleen rust en ontspanning willen bieden. Wij vinden het namelijk ook belangrijk bewustzijn, kennis en informatie te delen met betrekking tot de verschillende factoren die ons vandaag de dag zo enorm bezighouden en hoe je daar zelf wat in kunt betekenen om het tij te keren. Dit doen we vanuit het fundament van wie je bent en wat je doet, vanuit je “Body & Brain Fundamentals” zoals we dat hebben genoemd. We bieden daarin workshops en masterclasses aan welke verrassende inzichten zullen bieden: variërend van de werking van je brein en immuunsysteem tot de basis van anti-aging. We combineren dat met leuke uitjes zoals een wijnproeverij, stand-up-paddling en ochtendmeditatie bij zonsopgang (op een SUP board) die we bovendien zullen correleren met de diverse workshops en masterclasses. Tijdens dit retreat zullen we specifiek aandacht besteden aan COVID-19, wat het precies doet als je er mee geïnfecteerd zou raken en hoe je je lichaam kunt ondersteunen om daar optimaal weerstand tegen te bieden.

De ‘bagage' waarmee je komt zal anders zijn dan de bagage waar je mee naar huis gaat... Niet alleen even compleet verzorgd ertussenuit en heerlijk ontspannen op een toplocatie, maar terug naar huis met waardevolle kennis en bewustzijn om daar de rest van je leven profijt van te hebben.

SPECIALE AANBIEDING

SINGLE ROOM €1.395,- per persoon
DOUBLE ROOM €1.095,- per persoon


Inclusief :
6 overnachtingen
Retourticket EIN - GRO
Retour transfer airport - hotel
Deluxe kamer met balkon
Dagelijks ontbijtbuffet
Toegang tot de fitnessruimte
Gratis gebruik van WiFi
Alle activiteiten

Neuro Fitness is de meest effectieve manier om letterlijk meer hersencapaciteit op te bouwen in slechts 20 min per training. De geavanceerde algoritmes – die ontwikkeld zijn aan de universiteit van Montreal – stimuleren de aanmaak van nieuwe hersencellen en verbindingen. Meer focus, meer concentratie, meer rust en overzicht zijn slechts enkele van de voordelen. Niet alleen voor verbetering van prestaties, maar zeker ook voor herstel bij onder andere letsel, stress en burn-out. Leer hier meer over en ervaar het zelf tijdens ons Marvalous retreat!

De workshops en activiteiten van Marvalous Retreats zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Zo zul je bijvoorbeeld meer te weten komen over waarom stand up paddling niet alleen een leuke activiteit is, maar ook heel gezond is voor hersenfunctie en dat genieten absoluut van belang is voor een sterk immuunsysteem en kwaliteit van leven. Balans is daarin het sleutelwoord, dus ook een lekkere wijnproeverij en tapas tour zijn niet zomaar toegevoegd aan ons retreat. Een ervaring die je niet snel zult vergeten met veel extra waardevolle informatie waar je de rest van je leven voordeel van zult hebben.

After a Marvalous Retreat life will never be the same, that’s a promise…