Van der valk hotel barcarola

Over barcarola


Van der Valk Hotel Barcarola ligt op slechts 30 meter van het strand Sant Pol in het mooie S'Agaró. De bekende badplaats Platja d’Aro is op fiets- en loopafstand van het hotel gelegen. De locatie biedt de mogelijkheid populaire steden als Girona (30 min) en Barcelona (60 min) te bezoeken. Ontdek de omgeving van Sant Feliu de Guíxols door één van de prachtige wandel- of fietsroutes en waan je in de Spaanse cultuur en natuur. De activiteitenmogelijkheden lopen uiteen van stand up paddeling in de grotten van de baai tot een tapas- of wijntour in Girona.

Van der Valk Hotel Barcarola beschikt over 48 kamers, 12 appartementen, twee restaurants, een beachbar, verwarmd zwembad, dakterras en fitnesscentrum. De hotelkamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht op zee, eigen badkamer, gratis WiFi en twee eenpersoons bedden of één tweepersoonsbed. Mail naar info@marvalousretreats.com voor meer informatie over beschikbare appartementen voor 2 tot 8 personen.

Activiteiten

Yoga, pilates & meditatie

Yoga, pilates en meditatie vormen de basis van balans en rust op zowel fysiek als mentaal gebied. Begin de dag goed en leer met behulp van een professional deze skills onder de knie te krijgen.

Stand up paddeling

Maak kennis met de relatie tussen balans in lichaam en geest door middel van een stand up paddeling tour door de grotten van de baai.

Wine tasting

Proef verschillende Spaanse wijnen in het Alt Emporda gebied.

Barcelona

Trek er een dag op uit en bezoek Barcelona. Deze tour biedt de mogelijkheid de stad met een gids of op eigen houtje te verkennen.

Dali tour

Tijdens deze dagtour neemt de gids u mee naar het Dali Museum in Figueras. Na een rondleiding door het museum zet de tour zich voort naar het Casa Dali Castle in Púbol.

medieval towns

In deze halve dagtour neemt de gids u mee naar de verschillende Middeleeuwse steden van Girona. Zo brengt u een bezoek aan Madremanya, Monells, Peratallada en Pals.

Girona Tapas Tour

Tijdens deze 4 uur durende tapas tour door Girona neemt de gids u mee op ontdekkingsreis in de Catalaanse keuken. Proef de bekende Pata Negra en Iberico ham en geniet van een gourmet met verschillende regionale kazen.

Deze tour is alleen in de avond beschikbaar.

Girona Food tour

Tijdens de 4 uur durende rondleiding neemt de gids u mee op een ontdekkingsreis door Girona, een Middeleeuwse stad met veel legendes en verhalen. Bezoek de centrale voedselmarkt, proef de bekende Pata Negra ham en nog veel meer.

Deze tour is alleen in de ochtend beschikbaar.